Cu siguranță ai multe întrebări pe care mi le-ai pune. Răspunsul la câteva dintre ele îl găsești aici.


1

Care este experiența pe care o ai în domeniu? Ești licențiat?

Profesez în acest domeniu din anul 2008. Pe parcursul anilor care au trecut am încercat să investesc în mine și obligatoriu am ținut pasul cu ultimele achiziții de pe piață pentru o calitate maximă oferită clienților mei. Lucrurile au mers într-o asemenea direcție încât din anul 2011 sunt licențiat în arte vizuale.


2

Putem primi factură pentru serviciile prestate?

Cu siguranță.


3

Fotografiezi doar nunți?

Activitatea mea principală este fotografia de nuntă, însă îmi face o mare plăcere să fotografiez orice cuplu îndrăgostit, familii vesele și copii. Fotografia comercială a început de ceva timp să imi facă cu ochiul. Sunt un om căruia îi plac provocările, așa că aștept să aud totul despre proiectul tău.


4

Dacă semnam un contract cu tine pentru evenimentul nostru, putem fi siguri că ne vei fotografia personal?

De când profesez în acest domeniu cu ajutorul lui Dumnezeu am onorat fiecare eveniment contractat, personal, inclusiv cu febră (39-40 de grade), așa că nici evenimentul vostru nu va fi o excepție.


5

Noi dorim servicii foto video? Ai o echipă și pe partea de video?

Cred în profesionalism și lucrurile bine făcute. De aceea încurajez să alegeți un profesionist pentru fiecare domeniu. Îți voi recomanda cu încredere cei mai buni videografi în funcție de bugetul pe care îl pui la dispoziție. Dar DA, am o echipă cu care colaborez în permanență.


6

Am vrea să avem fotografii tiparite pe hârtie și un album de nuntă, poți să ne oferi și asta?

Plăcerea e de partea mea. Da, puteți avea fotografii tipărite pe hârtie și binențeles unul sau mai multe albume foto de cea mai buna calitate la ora actuală pe piață.


7

De ce să te alegem pe tine ca fotograf?

Pentru că meritați ce e mai bun. :) Cu toată modestia, mă recomand, îmi face o mare plăcere să fotografiez nunți și cu mare drag vreau să vă ajut în organizarea ei... (sunt detalii pe care dacă nu le afli de la un om care face asta de ani de zile, le vei știi doar în ziua nunții și atunci e prea TÂRZIU.)


8

Cu ce echipament fotografiezi?

Adevărații fotografi au ales Canon. Am ales și eu împreună cu ei, Canon 5D Mark III. Fotografiez cu mare plăcere și pe Nikon, o fac chiar și în paralel. Anii au trecut și echipamentul numai este de mult limitat, iar diferența este făcută categoric de cel care îl folosește.


9

Putem fi siguri că fotografiile noastre nu vor fi șterse de pe aparatul tău?

Luați-vă această grijă de pe cap. Aparatul pe care l-am ales îmi oferă posibilitatea de a scrie pe două carduri simultan aceeași informație, iar odată ajuns acasă nu adorm până nu fac back-up pe două HDD-uri diferite


10

De cât timp este necesar pentru o ședință foto reușită în ziua nunții?

Timpul necesar pentru o ședință foto reușită în ziua nunții este de minim 2h în două locații diferite.


11

Ne dai și fotografiile brute?

E una din puținele întrebări la care trebuie să răspund negativ. Veți primii toate fotografiile care merită timpul vostru. Printre cadrele de la nunta voastră se află cadre de probă, cadre în care închideți ochii, cadre care nu mă reprezintă ca artist. De aceea cu cea mai mare responsabilitate vă asigur de o selectare atentă și de suficiente cadre primite.


12

Care sunt beneficiile noastre daca vom colabora cu tine?

Stare de bine asigurată în ziua evenimentului, cadre de cea mai înaltă calitate, seriozitate, siguranță... defapt mai bine citiți câteva din mărturiile clienților mei...


13

Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi place să ma înconjor de oamenii dragi, de iubita mea soție, de părinți, de frați...îmi place să beau cafea, să-mi pierd ceasul, să gătesc, să iubesc, să visez, să fac planuri, să îmi amintesc de lucrurile cu adevărat prețioase...


14

Există clienți și întrebări care te irită? :)

Da, NORMAL. Există clienți care mă irită, aceia care înainte să dea ziua bună, cer "oferta" de preț pentru un evenimentul despre care nici ei nu știu nimic. Aceia care negociază prețul înainte să afle ce ofer.


15

Credem că ești prea scump pentru noi, dar totuși am vrea să te avem fotograf la nuntă... putem să mai facem ceva după ce ne-ai dat oferta?

Să spuneți că vă doriți să fiu fotograful vostru și să-mi spuneți cel puțin 5 motive. Banii nu sunt prioritatea mea, sunt doar o pârghie în a ma dezvolta... Sunați-mă, îmi place să găsesc soluții.


16

Fotografiezi și afară din România?

Cu mare drag încă, sunt binecuvântat să îmi pot organiza timpul singur, de aceea nunțile prin Europa au fost mereu o provocare devenită realitate. Dacă mă provoci să îmi bat recordul de 2527 de km distanță până la cea mai îndepărtată ședință foto de până acum, ai asigurată o REDUCERE.


17

Ce pierdem dacă nu te alegem ca fotograf?

1. Pierdeți șansa de a avea un fotograf care va da tot ce poate pentru evenimentul vostru. 2. Pierdeți ocazia de a nu vă lua de cap după nuntă cu privire la acest capitol. 3. Pierzi un fotograf care se implică și în organizare...

 

Acum că ți-am răspuns la multe dintre întrebări, e timpul afli dacă portofoliul meu îți surâde, iar apoi să apeși fără ezitare AICI