Ce este Cabina Foto?

Cabina foto este ceea ce voi căutați pentru evenimentul vostru, o “cutiuță” care face toți banii. Ea este formată dintr-un aparat foto dslr, o imprimantă profesională și un ecran touchscreen de 23″ și în doar 12 secunde de la fotografiere ai în mână fotografii tipărite și magnetice. Cine se gândea la așa ceva acum câțiva ani de zile?

De ce o cabină foto la evenimentul meu?

Sunt multe motive, câteva dintre ele l-am scris în acest articol.

Pe scurt le voi enumera și aici:

 1. Este distractivă și dinamică. (îi va implica pe cei mici dar chiar și pe bunici)
 2. Nu este scumpă (se poate închiria în funcție de bugetul dvs.)
 3. Invitații tăi vor pleca cu fotografii tiparite acasă.
 4. Este cea mai buna investiție de la nunta voastră.

Întrebări frecvente

 1. Ce trebuie să vă punem la dispoziție pentru a fi la evenimentul nostru? (4 metri pătrați, 1 priză 220V, 1 masă pentru accesorii, 1 scaun pentru copii)
 2. Putem să avem cabina foto doar pentru câteva ore? Da, minimul este de 3h.
 3. Trebuie să plătim un avans? În momentul semnării contractului se va achita un avans.
 4. Primim fotografiile pe un suport digital? Da, prin transfer online.
 5. Putem închiria cabina foto fără să vă avem și ca fotograf la eveniment? Da, este un serviciu independent de serviciile davidsuclea.ro
 6. Fotografiile se pot trimite pe email? Da, puteți trimite atât fotografiile tiparite pe email cât și fotografiile în format .GIF

Cât costă? Ce avem inclus? Care sunt extraopțiunile?

 1. Costul este de în funcție de câte ore doriți cabina pentru evenimentul vostru.
 2. Durata minimă este de 3h/eveniment.
 3. Tipar nelimitat? Da, fiecare invitat/persoană poate să facă câte fotografii vrea (fără a limita utilizarea celorlalți invitați la cabina foto), cu posibilitatea multiplicării unei singure fotografii în mai multe exemplare.
 4. Ce fundal putem avea? În principal vă punem la dispoziție o serie de fundaluri din stoc. Deoarece aproape fiecare dintre voi veți avea un serviciu de decor pentru sală vă îndemnăm să personalizați decorul în funcție de tema nunții voastre.
 5. Ce accesorii aveți? Avem un numar mare de accesorii care vă stau la dispoziție. În principal sunt ochelari, măști, mustețe, pălării. șamd. 🙂
 6. Putem alege cum să arate fotografiile? Da, designul pentru layoutul dvs. poate fi unul standard, sau personalizat în funcție de dorința voastră.

Scrie-ne un email și cere oferta salutphotobooth@gmail.com sau sună-ne 0752953578