Despre noi

Suntem David și Rebeca Șuclea, un cuplu pasionat de viață, bun gust, călătorie… Eu profesez ca fotograf și PR online iar Rebeca este medic dentist. De ceva timp ne gândim să punem la dispoziție prietenilor și clienților noștri acest super concept care este tot mai des întâlnit, cabina foto. Din această primăvară vă stăm la dispoziție și cu acest serviciu.

Ce este Cabina Foto?

Cabina foto reprezintă tehnologia anului pe care îl trăim. În doar aproximativ 15 secunde de la fotografiere ai în mână fotografii tipărite și magnetice. Cine se gândea la așa ceva acum câțiva ani de zile?

De ce o cabină foto la evenimentul meu?

Sunt multe motive, câteva dintre ele l-am scris în acest articol.

Pe scurt le voi enumera și aici:

 1. Este distractivă și dinamică.
 2. Nu este scumpă (se poate închiria în funcție de bugetul dvs.)
 3. Invitații tăi vor pleca cu fotografii tiparite acasă.

Întrebări frecvente

 1. Ce trebuie să vă punem la dispoziție pentru a fi la evenimentul nostru? (3 metri pătrați, 1 priză 220V, 1 masă pentru accesorii, 1 scaun pentru copii)
 2. Putem să avem cabina foto doar pentru câteva ore? Da, minimul este de 3h.
 3. Trebuie să plătim un avans? Da, 100 de euro. (în lei)
 4. Primim fotografiile pe un suport digital? Da. USB stick sau transfer online.

Cât costă? Ce avem inclus? Care sunt extraopțiunile?

 1. Costul este de în funcție de câte ore doriți cabina.
 2. Durata minimă este de 3h/eveniment.
 3. Tipar nelimitat. Fiecare invitat/persoană poate să facă câte fotografii vrea(fără a limita utilizarea celorlalți invitați la cabina foto), cu posibilitatea multiplicării unei singure fotografii în mai multe exemplare.
 4. Ce fundal putem avea? În principal vă punem la dispoziție o serie de fundaluri din stoc. Deoarece aproape fiecare dintre voi veți avea un serviciu de decor pentru sală vă îndemnăm să personalizați decorul în funcție de tema nunții voastre.
 5. Ce accesorii putem avea? Avem un numar mare de accesorii care vă stau la dispoziție. În principal sunt ochelari, măști, mustețe, pălării. șamd. 🙂
 6. Designul pentru layoutul dvs. poate fi unul standard, sau personalizat în funcție de dorința voastră.