Mărturii nuntă? – guestpost CrafTeam

marturie-nunta

Marturii pentru nuntă?

Este primul GuestPost de pe acest blog, voi încerca și prin această “metodă” să aduc informații prețioase pentru voi, cei care găsiți util acest spatiu “privat” virtual 🙂

 

Nu întâmplător cunosc personal echipa CrafTeam, o echipă la început de drum în zona aceasta de eveniment, dar o echipă pe care o recunoști de la distanță și știi că e ceea ce poți recomanda tuturor fără ca după să ai vreun feedback negativ.

Le-am propus un guestpost pe blogul davidsuclea.ro, loc în care v-am promis că veți găsi informații utile în special pentru evenimentele voastre de tip nuntă.

Pentru că susțin calitatea și pentru că pot și pentru că vreau și pentru că merită, vă recomand să citiți acest articol în întregime.

Mărturiile de nuntă “s-au introdus pe piața din România” în forma lor actuală de aproximativ 4-5 ani, până atunci “marturia” era una dulce… prăjitura la care alergi de nebun duminică sau luni dimineață… 🙂 

Sunt detalii care contează și despre care o voi lăsa pe Cristina de la CrafTeam să vă vorbească mai jos.

 

DA pentru mărturiile de nuntă! Deoarece detaliul este lucrul mărunt care face toată diferența!

Aș fi un om bogat dacă aș primi o monedă de fiecare dată cand aud vorbele: “nunta mea va fi deosebită”, “totul trebuie să fie perfect”, “invitații se vor distra cel mai tare la petrecere”, ” vreau o nuntă de neuitat”.

Nunta este un eveniment aparte și, chiar dacă nunțile sunt variate și tipice cuplurilor care sunt în centrul lor, fără excepție, toți mirii cu care am vorbit vor nunta perfectă.

Pentru asta mulți dintre ei petrec ore și zile în șir în căutare, pregătire și organizare.

Pentru a fi totul perfect, trebuie să te ocupi personal de tot, în cel mai mic detaliu; aceasta e greșeala și concepția eronată pe care o au mulți miri, care ajung să fie epuizati, depășiti și în final dezamagiți de rezultat.

Primul element important în organizarea unei nunți ideale constă în gasirea unor buni profesionisti care sa se ocupe de evenimentul tău. Sunt acei oameni în care trebuie să ai încredere și e important să-i alegi bine.

Un al doilea element principal pe care trebuie să nu-l uiți la nunta ta e ‘detaliul’.  Nu vei putea să te ocupi de toate detaliile, dar trebuie să le urmărești la fiecare dintre cei care se ocupa de nunta ta.

Odată aleasă tema nunții, toată organizarea trebuie să se învarta în jurul ei.

Secretul unei tematici bine pusă în practică va consta în detalii.

Detaliile pe care ți le recomandam noi sunt cele personalizate și special facute și craft-uite pentru tema și personalitatea mirilor.

Mărturiile de nuntă nu se vor demoda niciodată, ele vor oglindi importanța pe care o dai tu evenimentului până în cel mai mic detaliu.

Marturiile de nuntă făcute manual în tema nunții sunt acel detaliu prin care împarți cu invitații ceva unic, o amintire care să reflecte perfect această zi deosebită pentru tine. Și aici nu mă refer la clasicul săculet cu bomboane colorate.

Mărturiile de nuntă, ca trend în anul 2018, din punctul meu de vedere nu sunt foarte diferite de anul trecut.

Dacă ai o nuntă în aer liber, vintage sau rustică, întotdeauna vor merge mărturiile de nuntă din lemn personalizate pe placul vostru.

Și aici vorbim despre:

  • Felii de lemn pirogravate.
  • Forme din lemn (suport cană de cafea, magneți frigider în diferite forme).

 

marturie-nunta

 

Alte idei de mărturii pentru nuntă ar mai fi:

  • Sticluțe mini cu dop de plută, umplute sau decorate în diferite moduri.

 

marturii-pentru-nuntamarturie-nunta-timisoara

 

  • Forme din lut polimeric
  • Mini ghivece cu flori (mentă, rozmarin, lavandă etc).

 

Noi, echipa Crafteam, putem să îți oferim:

  • Crafturi pentru copii în cadrul unui eveniment.
  • Lucrușoare handmade: cutii amintiri, cutii pentru verighete, mărturii și altele.

 

Dacă ai nevoie de organizarea și desfașurarea unui eveniment de crafting sau îți dorești o amintire unică semnată CrafTeam, fă echipa cu noi! Ne plac oamenii creativi, orice sugestie sau propunere ne bucură.

Investește în detalii la nunta ta! O marturie frumoasă, delicată, ramane o amintire pe viață pentru cei dragi ție.

Ne găsești pe facebook și instagram sau la 0732 616 727 – Cristina și 0746 238 685 – Miriam

 

David din nou,

În speranța că ai găsit util acest articol, te invit să dai un share tuturor celor care în 2018 fac acest MARE PAS! THX.

 

ps. Iar dacă, pe lângă marturiile de nuntă personalizate, vrei să adaugi valoare evenimentului tău cu o cabină foto, îți recomand SalutPhotobooth, cabina foto care în permanență are un pachet potrivit pentru tine.