Ședință foto la PARIS?

paris-photosession-davidsuclea.ro

Deși nu este prima dată pentru mine în Paris, abia aștept să resavurez acest oraș frumos, să mănânc tot felul de brânzeturi, foietaje, croissante, fructe de mare… și mai ales să-mi revăd prieteni, foști ascultatori de la Radio Cireșarii și bineînțeles rudele din zonă.

Da, vestea bună este că revin în Paris, de aceasta dată nu singur ci cu superba mea soție, cum îmi place mie să-i spun: Doctor Rebeca.

Vrei o ședință foto în Paris? Da?

Atunci programează 23 sau 24 martie 2018 pentru asta.

Sunt dispus să ofer câteva ore din minivacanța noastră pentru mai multe ședințe foto tematice pe străzile boeme ale Parisului și GARANTEZ că va ieși o treabă excepțională. TEST ME!

Probabil sunt mulți dintre voi care mă urmăriți pe facebook/instagram din Paris sau poate unii care aveți programat concediul în aceeași perioadă acolo.

Deci cine vrea și poate, o putem face cu mare plăcere.

Pentru că am mai fost pe acolo, puteți vedea, o mini ședință foto de cuplu în Paris pe acest link, și un Trash the Dress in Paris pe acest link.

Să ne vedem/revedem cu bine.

 

Vrei să afli prețul ședinței foto? Click

 

ps. dacă aveți tips pentru o vizită de câteva zile în Paris, ponturi despre cazare bună ( airbnb/hotel/booking) în care ați stat, le primim cu mare drag pe mail/whatsapp/facebook.  thx apreciem 😉