De ce o CABINA FOTO la nuntă?

Cabina foto, la orice tip de eveniment, este de fapt tehnologia anului pe care îl trăim, care lucrează pentru tine și invitații tăi.

Câți dintre voi ați dăruit după nuntă invitaților voștri o fotografie tipărită? Câți dintre voi ați primit una?

Cei care ați făcut-o v-ați dat seama că este o mare bataie de cap. În primul rând, unii invitați nu fac poza cu voi, iar mai apoi vor să o primescă pe facebook, email sau da, chiar tipărită și este imposibil să faceți asta fără ajutorul unui profesionist… care să lucreze minute sau ore bune în photoshop ca să facă asta.

Dacă acum 2, 3 decenii oamenii se fotografiau cu aparate pe film, developau și plăteau mult pentru asta, astăzi, cu o cabina photobooth, poți face o fotografie acum iar în maximum 12 secunde să o ai în mână, iar în cel mai scurt timp ea sa poată fi aplicată magnetic pe frigider…

OUT of TOPIC: Oare de ce oamenii lipesc poze cu alți oameni pe frigider și nu pe mașina de spălat sau pe cuptorul cu microunde?

Pentru că vrem să ținem pasul cu tehnologia, trendul și dorința voastră, începând din această lună DAVID ȘUCLEA PHOTOGRAPHY vă pune la dispoziție cabina foto – Salut PhotoBooth.

De ce aveți nevoie? SIMPLU: Avem nevoie de 3/4 metri pătrați și o priză 220V. De restul ne ocupăm noi.  Vom aduce accesoriile, fundalul și buna dispoziție.

 

Și totuși, de ce o cabină foto la nunta noastră?

1. Pentru că nu merită să-ți bați capul cu mărturiile puse pe masă sau oferite la sfârșitul nunții. Cele mai multe vor sfârși într-un tomberon.

2. Pentru că nu are rost să le dai oamenilor o sticlă cu țuică pe care să scrie numele vostru.. (cred că mai bine de 80% o păstrează câteva luni iar apoi va sfârși în  T _ _ beron.

3. Pentru că este distractivă.

4. Pentru că oamenii vor pleca acasă cu fotografiile de la nunta ta… și nu-ți vor scrie încă din luna de miere… CÂND PRIMIM POZELE?

5. Pentru că este una din investițiile care va rămâne după nuntă în casele tuturor invitaților tăi.

 

Vrei să afli oferta noastră? Contactează-ne! 0752 953 578

Prețul se va face în funcție de orele în care cabina foto va fi funcțională la evenimentul vostru.

ps. ATENȚIE!!! cabina foto poate fi închiriată independent de serviciile noastre de fotografiere, vă vom asigura asistență pe toată durata evenimentului. Momentan ne adresăm orașelor Timișoara și Arad.