Care este prețul corect pentru un fotograf în 2017 – partea II

… ca să clarificăm lucrurile și să o spunem mai direct, mă fac eu reprezentantul tuturor fotografiilor și videografilor de nuntă din România.

Prețul nunții voastre este dat de dorințele pe care le aveți acum și de rezultatul pe care îl doriți ca produs final.

Este nepotrivit să scrieți pe facebook un mesaj scurt, de genul: “Care e tarifu pentru nuntă? Cu cât faci o nuntă? Ce oferte ai?…

În primul rând, chiar dacă ne este ușor să dăm un click pe profilul dvs. de facebook și să vedem, de unde sunteți șamd. un mesaj normal din partea voastră ar suna asa:

” Bună,

Sunt Mihaela, am văzut fotografiile dvs. și sunt interesată despre oferta de preț pentru nuntă.

Nunta noastră este în 20 mai 2017, va avea loc în Timișoara și aproximăm să avem 200 de oameni.

Deoarece viitorul meu soț este din Oradea, ne-am dori neaparat ca după nuntă să facem o ședință foto în Oradea, în centru, la Vulturul Negru și în împrejurimi.

Credeți că ne puteți ajuta și cu asta?… Apropo, cununia civila va fi cu o săptămână înainte.  Aștept un răspuns aici sau pe emailul: mihaelatm_2017_02@yahoo.com ”

Nu sună oare mai normal? Și oare nu ne este mai ușor să vă răspundem concret la mesajul vostru?

Știu că trăim în 2017 și putem deja comanda cu un singur click produse pe care să le avem a doua zi prin curier. Dar totuși… să nu confundăm un frigider comandat de pe Emag cu o nuntă.

Nu sunt singurul care îmi doresc clienți informați și educați, care știu să vorbească și pun preț pe lucruri care cu adevărat contează.

Îți dorești și tu un fotograf profesionist la nunta ta? Atunci poate te interesează care sunt câteva lucruri care îl dau de gol. Citește acest articol.

Vă respect, fiți mai atenți. Sunt lucruri în viață cu care nu trebuie să-ți permiți să o dai în bară. Unul dintre ele este nunta voastră.

Citește și: Care este prețul corect pentru un fotograf în 2017 – partea I

ps. aceste articole nu își doresc deloc să jignească, ci doar să educe într-un mod organizat publicul care este în căutarea fotografului de nuntă.