Să fie lumină și pentru Adi Hentea

Adi știe că eu îl iubesc și i-am spus CLAR asta. Știe că eu CRED în minunea pe care Dumnezeu poate să o facă în dreptul lui, și eu sper la o zi când să ne vedem cu adevărat față în față.

Profit de faptul că am lansat site-ul și pot să mă exprim liber și în spațiul online.

Nu îți trebuie prea mult timp în prezența lui ca să îți dai seama ca este un om iubibil, plin de voie bună, cu umor și extrem de talentat. Îmi aduc aminte de emisiunile cu el, în care am descoperit o parte din ce este Adi Hentea, eu și cei care ascultau atunci “dupa-amiaza cu David” pe Radio Cireșarii.

Una dintre emisiuni o poți asculta și tu aici, click play!

 

 

Adi este acum în STATE și are nevoie de 105 000$ pentru șansa lui de a vedea din nou. A strâns cea mai mare parte din sumă, însă mai are nevoie de doar câteva zeci de mii de dolari. Cu un simplu calcul mi-am dat seama că dacă s-ar afla 1000 de oameni care să dea 105$ totul s-ar rezolva instant.

Așa că vreau să vă motivez să dăruiți din puținul sau tumultul vostru.

Dăruiți o șansă fratelui meu scump, și fiți recunoscători pentru tot ceea ce primiți de la Dumnezeu zi de zi.

Cu speranța că ești și unul dintre cei 1000, te rog să accesezi acest link pentru a dărui, durează doar câteva minute!

Mulțumesc, apreciez mult!

ps. Frate, te iubesc! Să fie lumină!

UPDATE: Astăzi, 26 ianuarie 2017, ora 18:15, Adi a postat pe facebook următorul mesaj:

Dăruiți cu încredere și Dumnezeu o face zilnic pentru noi. Apreciez faptul că ați citit acest articol și îmi doresc atât de mult să ne demonstrăm nouă ca și creștini că nu suntem făcuți din bani și pentru bani. Tatăl meu spune așa: Banii sunt făcuți doar ca să ne folosim de ei și să facem bine tuturor. Ai dreptate tată drag. Are? Click AICI și mergi pe pagina de donații.