Îmi caut fotograf pentru nuntă

Nu ești prima nici ultima mireasă care caută de luni de zile fotograful pentru nuntă… sau poate esti printre cele 4 mirese de pe glob, care au știut cine e fotograful înainte să afle cine e mirele.

Dar oricum BINE FACI, e bine să cauți dar cel mai bine este să și găsești. Sper totuși ca faptul că ai ajuns pe acest site să nu fie doar o simplă întâmplare, ci în câteva minute să scapi de stresul căutării. Vreau să îți spun că unul dintre cele mai importante lucruri atunci când îți cauți un fotograf, este să-l întâlnești față în față sau măcar printr-un apel video (skype,facetime, facebook, whatsapp).

E vital ca omul “necunoscut” care îți va fi fotograf și vă veți petrece cu el undeva peste 12 ore în ziua nunții să fie un om cu care poți comunica, unul care să înțeleagă ce ai nevoie dintr-o simplă privire și mai ales să anticipeze momentele definitorii ale nunții.  Toți cei care m-au ales ca fotograf pot să confirme că am discutat aceeași limbă, chiar dacă a fost engleză. 🙂

Chiar te provoc aleatoriu să cauți o pereche de miri care m-au avut ca fotograf și să le ceri părerea despre mine, cum am fost la nuntă, cât sunt de mulțumiți de materialele predate, întreabă-i dacă le-am promis ceva și nu au primit, întreabă-i în cât timp le-a fost livrată nunta… șamd…

Citește articolul acesta și află care sunt lucrurile care ar trebui să te intereseze înainte să semnezi un contract de nuntă.

Cu respect, David Șuclea.

ps. aștept telefonul/mesajul vostru. hai să terminam odată cu stresul căutării!

FORMULAR OFERTĂ

 •  
  și e adevarat...însă mai adevarat este faptul că fotograful are un rol crucial în imortalizarea acelor o mie de cuvinte într-un singur cadru... nu știu câți fotografi pot și stiu face lucru acesta, însă David Șuclea a facut lucrul acesta pentru noi și îi mulțumim... Vrei să te asiguri că peste ani fotografiile tale vor povesti cu exactitate celor ce vor veni în urma ta, despre ziua evenimentului, atunci alege serviciile oferite de David Șuclea, garantat nu veți regreta.
 •  
   ...în termometru toate adunate într-o zi de sfarșit de octombrie, ziua în care am zis un DA hotărât, ziua care va ramane mereu în amintirile noastre și datorită lui David Șuclea, un adevarat profesionist. Mulțumim David pentru fotogafiile superbe și pentru rabdare. Dacă la începutul zilei am fost mai timizi, ai reușit să ne provoci ca totul să iasă bine și aveam impresia că te știm de-o viață. Recomand cu încredere David Șuclea Photography.
 •  
  Vă mulțumim enorm pentru toate fotografiile făcute și pentru albumul minunat! Ne-am simțit extrem de binecuvantați să vă avem drept fotografi la cea mai specială zi din viața noastră, împreună faceți echipa cea mai tare! La aceasta zi în care mirii nu mai știu încotro să o ia, voi sunteți tot ceea ce ei au nevoie:niște oameni de viața și plini de simțul umorului, vă faceți treaba cu sufletul, nu doar cu aparatele. Ne bucuram enorm că v-am cunoscut, parcă vă știam de o viața, așa de bine ne înțelegeam. Recomand cu incredere David Șuclea, când e vorba de profesionalism, umor, ajutor, organizare și prieteni în același timp...!!!
 • David! Ne-ai fost alături în acest an și ai imortalizat momentul unic în care am devenit o familie. Ceea ce faci e minunat și cu mult profesionalism. Ne-ai făcut să uităm de oboseală și să ne simțim bine la ședința foto iar pe parcursul nunții ai reușit să creezi o frumoasă amintire cu și pentru fiecare invitat. Mulțumim din suflet.
 • Vă mulțumim enorm pentru toate fotografiile făcute și pentru albumul minunat! Ne-am simțit extrem de binecuvantați să vă avem drept fotografi la cea mai specială zi din viața noastră, împreună faceți echipa cea mai tare! La aceasta zi în care mirii nu mai știu încotro să o ia, voi sunteți tot ceea ce ei au nevoie:niște oameni de viața și plini de simțul umorului, vă faceți treaba cu sufletul, nu doar cu aparatele. Ne bucuram enorm că v-am cunoscut, parcă vă știam de o viața, așa de bine ne înțelegeam. Recomand cu incredere David Șuclea, când e vorba de profesionalism, umor, ajutor, organizare și prieteni în același timp...!!!
 • Emoții, fluturași în stomac, grade puține în termometru, toate adunate într-o zi de sfarșit de octombrie, ziua în care am zis un DA hotărât, ziua care va ramane mereu în amintirile noastre și datorită lui David Șuclea, un adevarat profesionist. Mulțumim David pentru fotogafiile superbe și pentru rabdare. Dacă la începutul zilei am fost mai timizi, ai reușit să ne provoci ca totul să iasă bine și aveam impresia că te știm de-o viață. Recomand cu încredere David Șuclea Photography.
 • Test
   
  David! Ne-ai fost alături în acest an și ai imortalizat momentul unic în care am devenit o familie. Ceea ce faci e minunat și cu mult profesionalism. Ne-ai făcut să uităm de oboseală și să ne simțim bine la ședința foto iar pe parcursul nunții ai reușit să creezi o frumoasă amintire cu și pentru fiecare invitat. Mulțumim din suflet.
  Test
  Eu