Bine ai venit!

Bine ai venit pe website. Pentru noi a fost un drum lung până aici. Sper totuși că nu și pentru tine. Încă de acum câțiva ani, tot am încercat să găsesc o variantă de website, de design care să mă mulțumească și să mă reprezinte. Până la urmă m-am lăsat pe mâna prietenului meu Ciprian Panda, care are o super agenție care face exact asta.  Mulțumesc, frate, pentru răbdare.

Voi încerca prin postările mele să “educ” publicul care este în căutare de fotograf, în speranța că viața lor va fi ușoară în organizarea nunții și, binențeles, și a noastră, a celor care încercăm să facem tot ce putem mai bine pentru ca un eveniment să fie 100% acoperit impecabil, iar amintirile să fie frumoase și neapărat înrămate.

Tot ce vei găsi scris pe acest website este 100% trăit de mine și scris de mine, David Șuclea. Te asigur că nu voi traduce și voi încerca să tălmăcesc pentru “piața din România’…

Pentru că DA, NU suntem la piață!

 

Ne-ar face o mare plăcere (mie și soției mele) să fim alături de voi la cel mai important prim moment al vieții de căsnicie.